Medlemsmøte i Rennebu Arbeiderparti

Veien er valgt

På Rennebu Arbeiderpartis medlemsmøte i går ble det et klart flertall for den nordlige veitrasèen

4. juni diskuterte Rennebu Arbeiderparti hvor påkoblinga fra fv700 skal gå fra Berkåk sentrum og opp til ny E6. På grunn av manglende kunnskapsgrunnlag, ble det et flertall for å avvente saken. Et utvalg ble satt ned for å se på alle de 63 høringssvarene som har kommet, samt jobben som har blitt gjort i sommer av to arkitekter. Leder for utvalget, Marit Bjerkås, redegjorde under medlemsmøtet 26.8. om saken. Utvalget anbefalte den nordlige veitrasèen. Det ble et klart flertall for dette alternativet, blant de 24 medlemmene som møtte opp. 

Dette har vært en stor og viktig sak for oss, og vi har derfor brukt tiden godt for å skaffe oss et bredt kunnskapsgrunnlag. Når vi tok vår beslutning på medlemsmøtet, var det med langt mer innsikt enn det vi hadde før sommeren. Høringssvarene samt "mulighetsstudiet" som har blitt lagt frem for oss på frivillighetssentralen denne sommeren gav oss kunnskap til å ta en beslutning. 

Vi har trukket ut noen momenter fra høringssvarene som vi ønsker å se nærmere på, og som våre folkevalgte tar med seg videre i arbeidet. Vi er takknemlig for alle gode innspill som har kommet inn, og for det store engasjementet i saken. 

Kake med tittelen "takk for innsatsen"

På slutten av møtet fikk våre folkevalgte en velfortjent tale og kake som takk for god innsats gjennom fire år.